8 команд з різних країн світу змагатимуться за «Кубок Гетьмана»

share on:

Цьогорічний «Кубок Гетьмана» стане міжнародним та буде проходити на Оболонській набережній з 7 по 9 травня. Регата має рівень другого грейду, який дає можливість учасникам набирати очки у світовому рейтингу для отримання звання чемпіона світу. Дуельні гонки будуть проходити на однакових яхтах Platu 25. Суддями будуть ампайери з Німеччини та Хорватії.

Захищає «Кубок» команда Бориса Швеця, члена олімпійської збірної команди України з вітрильного спорту. Претенденти на здобуття «Кубка Гетьмана» 2016 року команди з Франції, Словенії, Польщі, Естонії та Голандії.

Запрошуємо переглянути драматичну боротьбу за «Кубок Гетьмана» на Оболонській набережній. Вхід на водний стадіон вільний. Ви зможете поспілкуватися з командою Бориса Швеця та світовими зірковими екіпажами. Змагання супроводжуватимуться детальними коментарями для кращого розуміння тонкощів вітрильних перегонів.

8 травня буде проходити «Кубок Гетьмана» з перегонів радіокерованих яхтах за правилами матч-рейсу.

Містечко «Кубка Гетьмана» та водний стадіон відкриють свою територію для дорослих та дітей 7 травня. Тут можна буде зустрітися з представниками українських вітрильних шкіл, відвідати маркет українських виробників та скуштувати смачну їжу.

Київський гольф центр прийматиме VIP гостей. З просторої тераси приміщення гольф клубу відкривається чудова панорама Оболонської затоки із гарним оглядом зони перегонів. Регату відвідають посли та дипломатичні представники країн, чиї команди беруть участь у змаганнях, а також представники української фінансової спільноти.

7 травня
10:00 – урочисте відкриття змагань
11:00 – 16:00 перегони
17:00 – прес конференція

8 травня
10:00 – брифінг шкіперів та урочистий вихід на воду
11:00 – 16:00 перегони великих яхт та міні «Кубок Гетьмана» серед радіокерованих яхт
17:00 – прес конференція

9 травня
10:00 – брифінг шкіперів та урочистий вихід на воду
11:00 – 16:00 перегони
17:00 – прес конференція
19:00 – урочиста церемонія нагородження

Більше інформації про регату можна дізнатися на сайті hetman-cup.org.

Leave a Response